Christelijk Mannenensemble  Zoetermeer

Het Christelijk Mannenensemble  Zoetermeer (CMZ) bestaat uit veertien mannen die veel plezier beleven aan het samen zingen van liederen. Hoewel de koorervaringen varieert van één tot veertig jaar, vormen ze samen een harmonieus koor, o.l.v. Johan van Oeveren.

Het CMZ werd opgericht in 2011 en heeft als doel door middel van oefening te komen tot uitvoering van koormuziek. Het repertoire bestaat uit zowel christelijke als niet-christelijke liederen. Bij ieder optreden streeft het CMZ naar een verrassende mix van liederen.

Het CMZ zoekt dit najaar projectleden

16 november 2018 geeft het Christelijk Mannenensemble Zoetermeer (CMZ) een concert waarin zij liederen ten gehore brengt uit acht verschillende talen, waaronder een Russisch gebed, een Zuid-Afrikaanse psalm, het bekende Engelse You raise me up, mooie Duitse liederen van Beethoven, het Spaanse Santo en het bekende Cantique de Jean Racine van Fauré. 
Om sterk naar voren te komen in dit concert zoekt het CMZ de steun van een aantal (ca. 8) projectleden. Van projectleden verwachten we dat ze in de periode van 24 september tot en met 14 november minimaal zes keer aanwezig zijn tijdens een repetitie-avond. De repetitieavonden zijn altijd op woensdag, van 20.00 – 22.00 uur, in de Oosterkerk aan het Oosterheemplein te Zoetermeer.
Enige koorervaring is nodig om in zes repetities de liederen in te studeren. Kosten om te deel te nemen zijn € 30,-, incl. muziek en koffie tijdens de repetitieavonden.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar Bouke van der Heide, bvdheide@ziggo.nl.